AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Serdar Kısaağa, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
Kısaağa mesajında, Kurban Bayramı’nın paylaşmanın, kardeşliğin ve bereketin simgesi olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin ve bereketin simgesi olan mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın; birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesine, gönüllerimize sevgi ve muhabbet, ülkemize huzur ve bereket getirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerini gözetmeyi, büyüklerimizi ziyaret etmeyi ve bayramın manevi iklimini hep birlikte yaşamayı unutmayalım.

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor; sizlere ve ailelerinize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.”
Serdar Kısaağa, mesajında tüm Seferihisarlı vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
